Say What! Guess who or what Klopp is talking about here – the answers!

Date published: Wednesday 13th May 2020 1:36 - Jo Harrison

Jurgen Klopp has been great for a soundbite over recent years – here are the answers to 10 of his best quotes we asked you to recall from earlier today.

 

In the first of a new series, we’ll take one of the game’s most famous names and trawl through our archives to provide you with some of their wittiest, more sarcastic and most memorable soundbites so far – all we needed you to do was guess who or what it is they are talking about?

Here are the answers – how many did you get right?

 

1. Fill in the missing word after Liverpool beat Man City 3-0 at Anfield in 2017.

“The best word I can say to describe this is: _____!”

 

Answer – Boom

 

2. Which player is Klopp discussing here?

“We played against him when he was at %$£&! and we didn’t know him. We played with Dortmund against him and it was ‘what the f***!’”

 

Answer – Mo Salah

 

3. And who is the manager Klopp was talking about in this famous one-liner?

“He likes having the ball, playing football, passes. It’s like an orchestra. But it’s a silent song. I like heavy metal.”

 

Answer – Arsene Wenger

 

4. Who was the footballer?

“We will wait for him like a good wife waiting for her husband who is in jail.”

 

Answer – Mats Hummels

Jurgen Klopp

 

5. On his choice in music.

“The best band in the world. My mother said it, my father said it: Number one is _______.”

 

Answer – The Beatles

 

6. On hitting back at the critics, but which pair were the subject of his anger?

“The pundits, former players most of them, forgot completely how it felt when they got criticised. Especially the _____; the one who was the manager he obviously should know that too much criticism never helps. But he is not interested in helping a Liverpool player, I can imagine. He showed he struggled with the job to judge players so why do we let him talk about players on television?”

 

Answer – The Neville brothers 

 

READ MORE

Ralf Rangnick predicts Werner to flourish under Klopp if Liverpool swoop

Liverpool hero Lucas recalls moment he knew TAA would become PL star

 

7. This former Borussia Dortmund star was a big favourite of Klopp’s, but who is he?

“He fits us like an arse on a bucket. What he offers is exactly what we need.”

 

Answer – Henrikh Mkhitaryan

 

8. Which player here is the subject of Klopp’s affections?

“He is unique! He is just exceptional, a very football-smart person, obviously.”

 

Answer – Roberto Firmino

 

 

 

9. And who is the German discussing here?

“I am still completely positive. Would I like to have him available? Yes, 100 per cent. It’s brilliant to have him around, as he can cool games down, he still has speed and all these things.”

 

Answer – Adam Lallana

 

10. And which of his former charges was Klopp hailing here?

“If you were to ask me to write a list of the most standout professionals I’ve worked with in the game – in a career of well over 30 years – he would be competing for the number one spot.”

 

Answer – Simon Mignolet

 

So, how did you do? Kudos if you managed to score 10/10.

 

Related Articles

HAVE YOUR SAY IN OUR FORUM